Nadograđen furgon Peugeot Partner L1
15/07/2020
AKCIJA Hamer Tehnika i Cold plus
24/07/2020

Ribarska Dacia Dokker za kupca iz Istre

U Puli je predano još jedno nadograđeno vozilo. Radi se o Daciji Dokker koja će služiti za prijevoz ribe i školjaka u temperaturnom režimu 0°C do 9°C.

Termoizolacija je napravljena od nepropusnog, neupijajućeg, perivog materijala neutralnog mirisa sukladno pravilniku o higijeni hrane, te zadovoljava HACCP normu. Podnica je pojačana za nosivost poprečnim pojačanjima, bazirana na kompozitnim materijalima tehnologijom plastifikacije bočnih stranica i poda, tzv sistem kade, što jamči nepropusnost te lakše pranje i održavanje aparatima pod visokim pritiskom.

Ribarska izvedba znači da nadogradnja ima ispust sa kuglastim ventilom u podu, kao i povišene pragove, u ovom slučaju 10 cm po želji kupca. Visinu pragova diktiraju školjke koje izbacuju dosta mora te je nužno osigurati da se voda ne preljeva preko pragova kako nebi došlo do curenja izvan vozila.

U ovom slučaju, po izričitoj želji kupca, nismo montirali rashladni uređaj na krov vozila jer se za obavljanje djelatnosti koristi gumenjak koji se prevozi na krovu te se svakodnevno skida s krova i vraća na njega po završetku posla.

Uređaj smo vezali za klimu koja je tvornički ugrađena u auto a komande su odvojene, tako da izbor temperature u teretnom prostoru ne ovisi o temperaturi u kabini. Dakle, u kabini može raditi grijanje dok se teretni prostor hladi, što je bitno za hlađenje teretnog dijela u zimskim mjesecima kao i za ugodnu klimu u putničkom dijelu.

gdpr-image
COLD Plus Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.