AKCIJA Cold plus i Thermo King
30/08/2020
Pet novih natječaja za dodjelu potpore u sektoru ribolova
02/12/2021

Pokretna radnja i dvotemperaturna prikolica

Od ideje do realizacije.

Završena su i predana vozila za kupca iz Istre. Radi se o kamionu - pokretnoj radnji i hlađenoj prikolici s dvije temperaturne zone.

Prikolica je opremljena rashladnim uređajem marke Thermo King koji radi neovisno o vozilu. Spaja se na 220 V, ili ako je pokretna radnja u vožnji, koristi struju iz alternatora vozila. Komora na prikolici ima pregradu, te dvoja vrata. U jednoj zoni je moguće hladiti namirnice u režimu -20°C, dakle čuvati i prevoziti duboko smrznuto, dok druga temperaturna zona radi između 0 i +4°C, te je namjenjena za čuvanje i prijevoz svježe hrane.

Samo vozilo - pečenjara, služi za pripremu hrane te prodaju hladnih pića, uključujući i kave. Sastoji se od toplog bloka koji ima fritezu, roštilj, štednjak, konvektomat te najmoderniju napu. Hladni dio je s vlastitim kompresorom i tri odjeljka za spremanje namirnica, ledomatom te frižiderom s hladnim pićima.

Također, osim neutralne opreme tu je i dvostruki sudoper, caffe aparat te mlinac za kavu. Nadogradnja je opremljena rezervoarima za pitku i otpadnu vodu, a moguće ju je spojiti i na gradski vodovod. Opremljena je aluminijskim stepenicama za lakši ulazak u komoru i krovnim spojlerom za ekonomičniju vožnju.

Projekt je bio vrlo zahtjevan i opsežan i na njemu je ugrađena oprema preko 40 kooperanata.

Za detalje o nadogradnjama kontaktirajte nas na 092 378 0099 ili 091 11 929 11

gdpr-image
COLD Plus Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.