O nama


COLD plusFirma smo koja Vam nudi visokokvalitetne nadogradnje u transportnom hlađenju kao i stacionarnom, te najsuvremeniju tehnologiju objedinjenu s Vašim željama i potrebama, a u skladu sa zakonskim propisima i tehničkim mogućnostima.

Kroz godine iskustva rada naučili smo da su samo vrhunska oprema i najbolje izvedene dorade dovoljno dobre za naše klijente. Stoga surađujemo s vodećim dobavljačima i nadograditeljima, slijedeći najnovije propise i primjenjujući najviše standarde. Budući da surađujemo direktno sa proizvođačima, cijene proizvoda i usluga vrlo su konkurentne a obzirom na usluge savjetovanja i idejnih rješenja koje smo Vam u mogućnosti ponuditi, uštedjet ćete novac i vrijeme. Takvim načinom poslovanja i individualnim pristupom, uz naše besplatno savjetovanje kao i idejna rješenja usklađena sa Vašim željama i potrebama, cilj nam je pomoći Vam da prođete put od planiranja do realizacije i na taj način poboljšate Vašu produktivnost i kvalitetu, a smanjite Vaše troškove.

Naša osnovna snaga je naše veliko dugogodišnje  iskustvo u nadogradnjama vozila i opremanju raznih lokala, s velikim know-how-om ne samo u realizaciji, već i u procesima  izrade i pripreme dokumentacije za ishođenje bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije te iz nacionalnih fondova, financiranje sredstvima HBOR-a, ne komercijalnim uvjetima putem leasing društava i dr.

Vrlo smo fleksibilni i prilagodljivi potrebama klijenta.

Cold Plus - Vaš pouzdan partner u transportnom hlađenju, stacionarnom hlađenju kao i opremanju trgovina, ugostiteljskih objekata, skladišta...

NAŠI DOBAVLJAČI

U svom poslu koristimo samo proizvode renomiranih proizvođača koji se odlikuju svojom kvalitetom i postojanošću.

TRANSPORTNO HLAĐENJE

STACIONARNO HLAĐENJE