Završeno i predano vozilo za prijevoz svježe ribe i školjaka.
06/04/2020
Objava Pravilnika za provedbu mjere 1.22
02/07/2020

Finalizirana je nova nadogradnja u suradnji Cold plusa sa PSC Primorjem Rijeka te Termobil Thermo King-om

Cold plus je završio novo vozilo na našem tržištu. Radi se o termoizoliranoj rashladnoj komori na šasiji Fiat Dobloa sa odličnim 1,6 JTD Multijet motorom snage 105 KS te bogato opremljenog već u seriji.

O rashladnim uređajima Thermo King ne treba puno govoriti. Sama marka je sinonim za transportno hlađenje, izdržljivost i pojam je kvalitete. U suradnji sa Cold plus firmom u ovom projektu korišten je uređaj Thermo King V 200 S max 20 koji uz odličan protok zraka, snagu i jeftino održavanje ima i priklučak na 220 V.

Rashladna komora je izvedena u ribarskoj verziji, ima specijalne inox pragove koji ne dozvoljavaju ulaz vode u panele, te tako nema truljenja konstrukcije i kao posljedicu kratak vijek ekspoatacije rashladne komore. Na podu također ima i ispust otpadne vode sa kuglastim ventilom, te inox rezervoarom ispod vozila. Ugrađena ekskluzivna rješenja rezultat su iskustva renomirane talijanske kompanije.

Nadogradnja, iako izvana izgleda mala, ima impresivne gabarite. Koristan volumen od 5.92 m³ te dimenzije 2270 x 1740 x 1500 mm. Ima nizak utovarni prag, nosivost do 750 kg ovisno o izvedbi i namjeni, te mogućnost ukrcaja dvije euro palete.

Materijali ugrađeni u rashladnu komoru zadovoljavaju najstože HACCP norme. Nadograđeno vozilo moguće je homologirati nekim ATP certifikatom (FNAX ili FRCX) koji jamči minimalne gubitke u temperaturi te govori u prilog kvaliteti ugrađenih materijala.

Kao dio čitavog procesa Cold plus osigurava pomoć u pisanju projekata za traženje sredstava raznih Europskih fondova. Također nudi uslugu posredovanja i savjetovanja za linije kreditiranja raznih banaka, leasing kuća, te HAMAG BICRO povoljnih zajmova sa niskom kamatnom stopom.

Nadogradnju Cold plus može izvesti za razne potrebe u prijevozu robe, od prijevoza ribe na ledu, duboko smrznute ribe, mesne industrije sa ugrađenim vodilicama za viseće meso, tzv. glajzevima s Euro kukama ili bez. Rashladna komora može služiti za prijevoz kruha, kolača, cvijeća, lijekova sa zadovoljavaljem Pharma certifikata. Debljina panela može varirati u cilju zadoviljavanja prijevoza u raznim temperaturnim režimima, od -20°C pa do 15°C. Osim Thermo king uređaja na rashladnu komoru ugrađujemo i Carrier, Zanotti te Autoclima rashladne uređaje ovisno o željama i potrebama kupaca.

gdpr-image
COLD Plus Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.