Ribarska Dacia Dokker za kupca iz Istre
21/07/2020
Objavljen Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.22
09/08/2020

AKCIJA Hamer Tehnika i Cold plus

AKCIJA nadogradnje i rashladnog uređaja za Fiat Doblo L1, Peugeot Partner L1, Citroen Berlingo L1, Opel Combo L1 i VW Caddy L1 za 29.900,00 KN

Termoizolacija je napravljena od nepropusnog, neupijajućeg, perivog materijala neutralnog mirisa sukladno pravilniku o higijeni hrane, te zadovoljava HACCP normu. Podnica je pojačana za nosivost poprečnim pojačanjima, bazirana na kompozitnim materijalima tehnologijom plastifikacije bočnih stranica i poda, tzv sistem kade, što jamči nepropusnost te lakše pranje i održavanje aparatima pod visokim pritiskom.

Uređaj je vezan za klimu koja je tvornički ugrađena u auto a komande su odvojene, tako da izbor temperature u teretnom prostoru ne ovisi o temperaturi u kabini. Dakle, u kabini može raditi grijanje dok se teretni prostor hladi, što je bitno za hlađenje teretnog dijela u zimskim mjesecima kao i za ugodnu klimu u putničkom dijelu.

Nadogradnja, termoizolacija i rashladni uređaj, imaju garanciju 2 godine. Akcija traje za sve narudžbe do 31.08.2020. Za sve dodatne opcije i mogućnosti nazovite 092 378 0099 ili ispunite kontakt formu na našim stranicama.
gdpr-image
COLD Plus Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.